Dostupni linkovi

NJUJORK


Specijalni izaslanik UN Marti Ahtisari predlozzio je danas da Kosovo bude nezavisno uz nadzor medjunarodne zajednice, ssto su podrzzale SAD i Velika Britanija, dok su Srbija i Rusija ponovile da su protiv. "Nezavisnost je jedino odrzzivo ressenje za politiccki stabilno i ekonomski odrzzivo Kosovo", navodi se u danas objavljenom Ahtisarijevom izvesstaju Savetu bezbednosti i dodaje da bi nezavisno Kosovo "u poccetku nadgledalo medjunarodno civilno i vojno prisustvo".
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG