Dostupni linkovi

BANJALUKA


Vlada RS ocenila je danas da je situacija u Srebrenici ispolitizovana i da u takvoj atmosferi nije moguche doneti susstinski dobre odluke za buduchnost te opsstine.
Vlada RS smatra da ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bi se Bosnjaci povratnici kolektivno iselili, navodechi da je prilikom poslednje posete njene delegacije Srebrenici prihvatila sve zahteve koje su izneli naccelnik opsstine Abdulraman Malkich i njegovi saradnici.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG