Dostupni linkovi

BEOGRAD


Saradnju sa Hasskim tribunalom podrzzava 69 odsto gradjana Srbije, pokazalo je istrazzivanje agencije "Stretidzzik marketing".
Samo 15 odsto ispitanih smatra da sa tim medjunarodnim sudom treba saradjivati zbog pravde. Protiv svakog oblika saradnje sa Hasskim sudom je bilo 19 odsto ispitanih.
Za zloccin u Srebrenici 71 odsto ispitanih kazze da je cculo, a samo polovina od njih veruje da je tamo ubijen veliki broj Bossnjaka.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG