Dostupni linkovi

BEOGRAD


Pregovaraccki tim Srbije za razgovore o buduchem statusu Kosova danas je ocenio da novi predlog specijalnog izaslanika UN Martija Ahtisarija nije prihvatljiv za Srbiju i odredio delegaciju za pregovore koji su zakazani za 10. mart u Beccu.
Delegaciju na tim pregovorima predvodiche predsednik i premijer Srbije, Boris Tadich i Vojislav Kosstunica, a u pregovorima che uccestvovati ministar spoljnih poslova Vuk Drasskovich i cclanovi drzzavnog tima. U saopsstenju se navodi da novi Ahtisarijev predlog nije prihvatljiv za Srbiju jer nije uvazzen nijedan od amandaman Beograda koji se odnosi na occuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG