Dostupni linkovi

LONDON


Ol Ingland Klab (All England Club) odlučio je da se izjednači nagrada za pobednika i pobednicu teniskog turnira u Vimbldonu (Wibmledon). Prošle je godine Rože (Roger) Federer osvojio oko 920 hiljada funti, a Ameli Morezmo (Amelie Mauresmo) je dobila oko 625 hiljada funti za pobedu na Vimbldonu. Tako će se ovo prestižno tenisko nadmetanje pridružilu turnirima US Open, Australian Open i French Open, koji istu sumu novca daju pobednicima u muškoj i ženskoj konkureniciji.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG