Dostupni linkovi

PRESSEVO


Lider Koalicije Albanaca iz pressevske doline Riza Haljimi izjavio je danas da partije koje ccine koaliciju na ccijem je ccelu, podrzzavaju ressavanje statusa Kosova uz pomoch medjunardone zajednice i ocenjuju da je Ahtisarijev predlog veoma dobar.
Haljimi je izjavio Beta da zbog obaveza nije dossao u Beograd na konsultacije koje je sazvao predsednik Srbije Boris Tadich o Kosovu, ali da ga je pismom obavestio o svom stavu.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG