Dostupni linkovi

SPLIT


Prvoosumnjičeni za organiziranje skupine za prodaju droge na otoku Korčuli, Jakša Cvitanović - Cvik, uhićen je, izvjestio je jutros načelnik Ureda načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić. Cvitanović je uhićen jučer u središtu Splita i bio je naoružan. Prošle godine bio je uhapšen na Korčuli, ali je pobjegao policajcima koji su ga privodili . Za njim je bila raspisana tjeralica.

ZAGREB
Hrvatski državljanin Željko Both poginuo je jučer u Bagdadu, potvrdio je danas Ured glasnogovornika Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija u Zagrebu.
Both je radio za firmu Unity Resources Group kao specijalista za sigurnost, a poginuo je na zadatku kao vođa tima štiteći nevladinu organizaciju National Democratic Institute (NDI) čiji je osnivač američka Demokratska stranka. Both je bio razvojačeni pripadnik Hrvatske vojske.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

XS
SM
MD
LG