Dostupni linkovi

BANJA LUKA


Policija Republike Srpske je objavila danas da "kriminalne strukture" iz Republike Srpske i Srbije pripremaju atentat na banjalučkog okružnog tužitelja Milana Tegeltiju.
Načelnik kriminalističke policije Centra javne bezbednosti Banja Luka Darko Ćulum rekao je novinarima da Tegeltiji koji je ranije bio tužilac za organizovani kriminal, prete "neke kriminalne strukture i pripremaju atentat na njega".

OSIJEK
Hrvatski političar Branimir Glavaš, osumnjičenik za ratne zločine, danas je prvi put od 13. prosinca kada je odbio terapiju i pomoć liječnika pristao na medicinsku njegu pa je priključen na infuziju.
Agencija Hina je javila da su sa Županijskog suda u Osijeku izvestili da je Izvanraspravno vijeće tog suda danas odbilo žalbu Županijskog državnog tužilaštva podnijetu protiv rješenja istražnog suca Marija Kovača o privremenom prekidu istrage protiv Branimira Glavašu u tzv. slučaju "selotejp" pa je rješenje istražnog suca o privremenom prekidu istrage postalo pravomoćno.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

XS
SM
MD
LG