Dostupni linkovi

OSIJEK


Na Centralnom groblju u Osijeku danas su ekshumirane dvije osobe, muškarac i žena, iz odvojenih grobnih mjesta gdje su pokopani 1991., a koje se, po riječima
istražnog suca Županijskog suda u Osijeku Marija Kovača, povezuje sa slučajem "selotejp", odnosno ratnim zločinima nad srpskim civilima na Dravi u Osijeku 1991. godine. Jučer je istražni sudac privremeno prekionu istražni postupak u slučaju Glavaš zbog kako se navodi " zdravstvenog stanje osumnjičenog".

BEOGRAD
Pred Drugim općinskim sudom u Beogradu danas počinje suđenje tridesetpetorici optuženih za sprječavanje službenih lica u vršenju dužnosti, prilikom hapšenja bivšeg predsjednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića 2001. godine.

BEOGRAD
U akciji policije jutros je privedeno petnaest carinskih službenika iz više gradova u Srbiji. Sumnjiče se da su oštetili državu za više od pet milijuna eura.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

XS
SM
MD
LG