Dostupni linkovi

SARAJEVO


Upravni odbor Direkcije za reformu policije danas bi trebao verificirati prijedlog plana reforme policijske strukture u BiH i time okončati rad, potvrdio je agenciji Srna predsjedavajući UO Direkcije Himzo Selimović. Nakon verifikacije, ovaj prijedlog će biti dostavljen Vijeću ministara BiH. Predstavnici Republike Srpske ne sudjeluju u radu Direkcije. Reforma policije uvjet je za parafiranje Sporazuma o stabilizaciji i pridtživanju BH eurointegracijama.

PODGORICA
Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo razgovarat će danas u Podgorici sa ministrom policije Crne Gore Jusufom Kalamperovićem o unapređenju suradnje i koordinaciji sigurnosnih agencija Crne Gore i RS. Posbeno će biti riječi o zajedničkm djelovanju u borbi protiv svih oblika kriminala, koji je zajednički sigurnosni rizik za zemlje regije.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

XS
SM
MD
LG