Dostupni linkovi

BEOGRAD


Sudjenje optuženima za zločin na Ibarskoj magistrali danas odloženo je jer je optuženi Dušan Maričić, koji izdržava kaznu za ubistvo Ivana Stambolića, odbio da primi rešenje o dodeli branioca po službenoj dužnosti.
Maričić je medjutim, to negirao, dodavši da advokat po službenoj dužnosti Suzana Kreković nije ni dolazila kod njega na dogovor. Glavni pretres je odložen za period 12. februara. Za danas su bile predvidjene završne reči tuzzilasstva i odbrane u procesu za ubistvo četiri funkcionera Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali 3. oktobra 1999. godine.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG