Dostupni linkovi

BANJA LUKA


Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo izjavio je da policija nema novih saznanja o navodnim pripremama atentata na premijera RS-a Milorada Dodika, ističući da se sprovodi ozbiljna i intenzivna istraga o tome. On je potvrdio da u petak putuje u Podgoricu na ranije zakazani sastanak i da će tema razgovora s predstavnicima crnogorskog MUP-a biti i informacije koje su objavljene o pripremama atentata na entitetskog premijera.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG