Dostupni linkovi

BEOGRAD


Tužilac za ratne zločine u Srbiji Vladimir Vukčević najavio je danas da će još nekoliko osoba biti izvedeno pred lice pravde u slučaju ratnog zločina na Ovčari kod Vukovara. On je rekao da odluka Vrhovnog suda Srbije da ukine presudu optuženima za Ovčaru neće pokolebati Tužilasstvo u njegovom radu.
"Nismo stavili tačku na to ko je sve učestvovao u zločinu", kazao je Vukčević prilikom potpisivanja sporazuma o američkoj donaciji za Specijalni sud.
Otpravnik poslova amabasade SAD u Beogradu Roderik Mur na ovoj je svečanosti izrazio razočaranje zbog odluke Vrhovnog suda Srbije da poništi presude optuženima za ratni zločin na Ovčari
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG