Dostupni linkovi

PEKING


Kristofer Hil (Christopher Hill), ssef americcke delegacije na pregovorima ssestorke o nuklearnom oruzzju Severne Koreje izjavio je da ima nagovestaja pomaka u njenom ubedjivanju da odustane od pomenutog programa u zamenu za bezbednosne garancije i medjunarodnu pomocc. Pregovori su prekinuti pre 13 meseci jer je Pjognjang protestvovao zbog finansijskih sankcija koje mu je uveo Vassington. U medjuvremenu, kriza je eskalirala u oktobru zbog nuklearnog testa Severne Koreje.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG