Dostupni linkovi

TEHERAN


Sjedinjene Americcke Drzzave (SAD), Velika Britanija i Izrael osudjeni su da nestanu, izjavio je danas predsednik Irana Mahmud Ahmadinedzzad.
Kako je rekao, "SAD, Velika Britanija i cionisticcki rezzim che nestati, jer su se udaljili od Bozzjeg uccenja".
On je povodom pretnji medjunarodne zajednice uvodjenja sankcija Iranu zbog njegovih nuklearnih ambicija, istakao da je pomenuti program volja ccitavog naroda.
Izjava Ahmadinedzada je usledila dan nakon ssto je Generalna skupstina Ujedinjenih nacija (UN) optuzila Iran za krsenje ljudskih prava svojih gradjana.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG