Dostupni linkovi

BAGDAD


Novi americcki sekretar za odbranu Robert Gejts (Gates) doputovao je danas u iznenadnu posetu Bagdadu, dva dana possto je preuzeo duzznost u Pentagonu.
On je sa komandantima americckih snaga razgovarao o izmeni americcke strategije. Gejts, bivssi direktor americcke Centralne obavesstajne agencije (CIA), zvaniccno je u ponedeljak preuzeo duzznost sekretara SAD za odbranu, usred ponovnog razmatranja americckog pristupa ratu u Iraku, koji cce biti objavljen poccetkom januara.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG