Dostupni linkovi

OSIJEK


Dražen Matijević, jedan od odvjetnika Branimira Glavaša, danas je na Press konferenciji rekao da se Glavaševo zdravstveno stanje dramatično pogoršalo te je novinarima podijelio CD na kojem je Glavaš snimljen na Odjelu intenzivne njege osječkog KB-a.
Kako je rekao Matijević, odvjetnici su obvezni upozoriti javnost i odgovorne "na teške posljedice koje su moguće u svakom trenutku", jer ih na to obvezuju i odredbe Zakona o odvjetništvu.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG