Dostupni linkovi

BEOGRAD


Sudjenje optuzenima za ubojstvo premijera Srbije Zorana Djindjica nastavljeno je danas prikazivanjem iskaza svjedoka koji su svjedocili ranije, dok je sudskim vijecem predsjedavao sudac Marko Kljajevic.
Prikazani su iskazi svjedoka iz beogradske policije o pokusaju ubojstva premijera kod Hale "Limes" na Novom Beogradu, u veljaci 2003. godine.
Premijer Srbije Zoran Djindjic ubijen je 12. ozujka 2003. godine, a prvooptuzeni za organiziranje ubojstva je Milorad Ulemek, dok se Zvezdan Jovanovic tereti da je pucao na premijera.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG