Dostupni linkovi

BEOGRAD


Srbija je danas parafirala Sporazum o zoni slobodne trgovine u jugoistocnoj Evropi (Cefta), objavio je danas drzavni tajnik u Ministarstvu za ekonomske odnose sa inostranstvom Vlatko Sekulovic.
Spporazum ce biti potpisan 19. prosinca na summitu premijera regije u Bukurestu. On je kazao da Srbija i Hrvatska jos nisu usaglasile odredbe sporazuma koje se ticu visine carina na cigarete, ali da ce pregovori o tome biti nastavljeni do ratifikacije sporazuma.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG