Dostupni linkovi

BEOGRAD


Predsednik Vlade Srbije Vojislav Kosstunica kritikovao je danas specijalnog izaslanika UN za ressavanje statusa Kosova Martija Ahtisarija zbog toga ssto nije do sada osudio napade albanskih ekstremista na Kosovu.
"Moramo da znamo ssta je to ssto ga spreccava da obavlja svoju duzznost. Do sada je Ahtisari, nesumnjivo zbog predsrasuda od kojih ne mozze da pobegne, tessko optuzzivao ceo srpski narod i istovremeno nemo posmatrao terorizam albanskih separatista", navodi se u izjavi Kosstinice.
Nepoznati napadacci digli su u petak u vazduh ssine na zzeleznicckoj pruzi kod sela Mijalich, u opsstini Vuccitrn, samo nekoliko minuta pre nego ssto je tom deonicom trebalo da prodje voz kojim se prevoze Srbi iz sela Priluzzje i Plementina.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG