Dostupni linkovi

BEOGRAD


Generalni sekretar Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Vuccich izjavio je da che lider ove partije Vojislav Seselj nastaviti sstrajk gladju dok Hasski tribunal ne ispuni njegove zahteve. On je potvrdio je da ce trojica lekara iz Srbije, Francuske i Rusije u utorak posetiti lidera Srpske radikalne stranke Vojislava SSesselja koji u pritvoru Hasskog tribunala vech ccetvrtu nedelju sstrajkuje gladju.
Vuccicc je rekao da SSesselj "ni po cenu zzivota" neche primiti predsednika Nacionalnog saveta za saradnju sa Hasskim tribunalom Rasima Ljajicha koji je u poseti Hagu, jer nema sta da razgovara sa njim.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG