Dostupni linkovi

LONDON


Britanski ministar unutrassnjih poslova Dzzon Rid (John Reid) izjavio je danas da su tragovi polonijuma 210, kojim je otrovan bivssi ruski agent Aleksandar Litvinenko, pronadjeni na 12 mesta u Londonu, i dodao da se, zbog moguche radijacije, ispituje i peti avion.
Britis ervejz navodi da su ti avioni sada van upotrebe i da su rizici po zdravlje ljudi mali. Medjutim, nadlezne institucije moraju da kontaktiraju 33 hiljade putnika i 3 hiljade zaposlenih koji su u poslednjih mesec dana bili na 200 letova ovih aviona, da bi iskljuccili moguccnost bilo kakvog rizika po njihovo zdravlje.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG