Dostupni linkovi

AMAN


Predsednik SAD Dzzordzz Buss (George Bush) kazao je nakon susreta u Jordanu sa iracckim premijerom Nurijem al Malikijem da cce americcke trupe ostati u ovoj zemlji sve dok se ne "zavrssi posao a na zahtev suverene vlade koju je narod izabrao."
Bilo je recci o intenziviranju obuke iracckih trupa da bi mogle da preuzmu odgovornost za bezbednost. Maliki je ocenio da bi podela Iraka na ssiitski, suntiski i kurdski deo, samo dodatno podstakla nasilje. Buss je pohvalio Malikija kao "snaznog lidera".
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG