Dostupni linkovi

BEOGRAD


Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić optužio je danas premijera i predsednika Srbije, Vojislava Koštunicu i Borisa Tadića, da stoje iza optužbi koje je na račun vođe radikala Vojislava Šešelja juče izneo svedok saradnik Dejan Milenković - Bagzi. Nikolić je rekao agenciji Beta da je Bagzijev istup tempiran uocci izbora nakon kojih Koštunica i Tadić žele da zajedno formiraju vladu.
Bagzi je juče izjavio da su tadašnji vicepremijer Srbije Nebojša Čović i vođa radikala Vojislav Šešelj bili upoznati s planom likvidacije Zorana Đinđića i da su podržali njegovu realizaciju.

BEOGRAD
U Beogradskom Specijalnom sudu za organizovani kriminal danas je preminuo jedan od posmatrača u publici tokom nastavka svedočenja svedoka saradnika, Dejana Milenkovića – Bagzija. Identitet preminule osobe i uzrok smrti još uvek nisu poznati. Recc je o starijoj osobi koja je redovno prisustvovala ovom suđenju, a koja nije bila u rodbinskim vezama s nekim od optuženih.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG