Dostupni linkovi

BOGOR


Predsednik SAD Dzzordzz Buss izrazio je danas u Indoneziji zzelju da krize sa nuklearnim programima Irana i Severne Koreje budu ressene na miran naccin i rekao da joss nije doneo odluku o promeni broja americckih vojnika u Iraku.
U cilju poboljsanja situacije u Iraku, americka vojska razmatra trenutno tri opcije: povecati vojno osoble, smanjiti broj snaga ali ostati duze ili se u celosti povuci iz zemlje, izvestava "Vasington Post (Washington Post) od ponedjeljka.
Lider najmnogoljudnije muslimanske drzzave, indonezzanski predsednik Susil Bambanga Judhojono, blizak Bussov saradnik u ratu protiv terorizma, pozvao je ostale zemlje da visse doprinesu smirivanju sukoba u Iraku.
Povodom demonstracija zbog njegovog dolaska u Indoneziju, Buss je
rekao da su one samo znak zdrave demokratije.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG