Dostupni linkovi

HAG


Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav SSesselj, koji je u pritvoru Hasskog tribunala, izgubio je 11 kilograma u prvih 10 dana sstrajka gladju i osecha malaksalost, ali ne odustaje od svojih zahtreva niti che pristati da primi bilo kog lekara ili medicinskog radnika, izjavio je danas funkcioner radikala Dragan Todorovich.
SSesselj, koji cceka sudjenje za ratne zloccine, trazzi od suda da mu
ukine ograniccenja vezana za posetu cclanova porodice, ponissti odluku o dodeljivanju branioca u pripravnosti, kao i da mu omoguchi
registrovanje pravnih savetnika.
Predsednik SRS, takodje, trazzi da mu se sudski spisi dostavljaju na
papiru i na srpskom jeziku.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG