Dostupni linkovi

BEOGRAD / MILOČER


Predsednik Srbije Boris Tadić je danas izjavio na konferenciji za medije u Beogradu da je spreman da ode na Ovčaru i pokloni se žrtvama masovnog zločina.
To je rekao odgovarajući na pitanje Radija Slobodna Evropa da li je spreman da dođe na Ovčaru budući da je predsednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio pre dva dana u intervjuu našem radiju da smatra da bi bilo dobro kada bi se na takvom mestu pojavio i predsednik Srbije.
Predsednik Mesić je danas izjavio u Miličeru da shvata da je u vreme pred izbore u Srbiji možda neugodno zvaničnicima te zemlje da se pojavljuju na mestima poput Ovčare.
"Srbija sada pred izborima i tamo svi razmišljaju o glasovima koje trebaju dobiti, pa je pitanje kome sada odgovara da se ovde pojavi", rekao je predsednik Mesić.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

XS
SM
MD
LG