Dostupni linkovi

BEOGRAD


Budući status Kosova u rukama je Ujedinjenih naroda i Maartija Ahttisarija, koji će buduće rješenje predstaviti nakon parlamentarnih izbora u Srbiji iduće godine, izjavio je u četvrtak u Beogradu švedski ministar vanjskih poslova Carl Bildt.
"Kosovo je de facto Slobodan Milošević predao UN-u i sada je pitanje te organizacije kako to treba riješiti u budućnosti, to je u Ahtisarijevim rukama, koji će rješenje predstaviti u nekom trenutku nakon izbora u Srbiji. Iskreno se nadam da pitanje Kosova neće Srbiju povući unazad, jer ona mora ići naprijed", kazao je Bildt, koji se u četvrtak u Beogradu sastao s ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Draškovićem, premijerom Srbije Vojislavom Koštunicom i predsjednikom G17 Plus i bivšim ministrom financija Mlađanom Dinkićem.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

XS
SM
MD
LG