Dostupni linkovi

ZAGREB


Vlada Hrvatske danas bi trebala donijeti odluke vezane uz javnu ponudu dionica INE, najvećeg regionalnog distributera nafte.
Očekuje se da Vlada odredi datum od kojega će hrvatski građani mogu predavati ponude za kupnju dionica INE, kao i raspon cijena za te ponude, koji bi mogao biti od 1.500 do 1.900 kuna po dionici.

ZAGREB
U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak sinoć je u u Matici hrvatskoj u Zagrebu održan okrugli sto o "hrvatskoj percepciji Bosne i Hercegovine".
Franjo Topić, predsjednik "Napretka" u BiH, ustvrdio je kako se "u Hrvatskoj ne govori o povratku Hrvata u BiH", te upitao "zašto neki tvrde da Hrvata u BiH nema ni 100.000, dok popis američke CIA-e iz 2003. pokazuje da ih je više od pola miliona".
  • 16x9 Image

    Lejla Sarić

    Diplomirani žurnalista. U novinarstvu od 1996, a u sarajevskoj redakciji RSE od 2002. kao novinar za radijski program i TV Liberty, te urednik vijesti. Od 2005. godine je urednik i web master internet stranice Radija Slobodna Evropa, a od 2016. regionalni web urednik za Balkanski servis.

XS
SM
MD
LG