Dostupni linkovi

BEOGRAD


Lider Liberalno demokratske partije (LDP) CCedomir Jovanovich izjavio je danas da ta stranka kreche u joss "zzesschu kampanju protiv donossenja Legijinog ustava".
Jovanovich je agenciji Beta, povodom danassnjeg protestnog skupa sa kojeg je upuchen niz uvreda na raccun ccelnika stranaka i nevladinih organizacija koje se zalazzu za bojkot ustavnog referenduma, kazao da je "pozivanje na nasilje i ubistva politika koja je unisstila zzivote gradjana Srbije".
Studenati Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i omladina Srpskog nacionalnog vecha na skupu na Trgu Republike ranije danas su dodelili simboliccne nagrade za "doprinos" nezavisnoj albanskoj drzzavi Kosovo liderima stranaka i nevladinih organizacija koje pozivaju na bojkot referenduma o novom Ustavu.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG