Dostupni linkovi

SARAJEVO


Na izborima u nedelju za Predsednisstvo Bosne i Hercegovine najvisse glasova za bossnjacckog cclana, prema nezvaniccnim podacima, osovjio je lider Stranke za BiH (SBiH) Haris Silajdzzich, kandidat Stranke nezavisnih socijaldemokrata Nebojssa Radmanovich ubedljivo vodi u nadmetanju za srpskog predstavnika,
Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH potvrdila je danas da je kandidat Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Zzeljko Komsic, pobednik izbora za hrvatskog cclana Predsedni{tva BiH.
Portparol HDZ-a Misso Relota izjavio je da je Komsic izabran glasovima nehrvata i da je to "tragedija za hrvatski narod u BiH".
Na parlemntarnim izborima Stranka nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika odnela je ubedljivu pobedu u Republici Srpskoj, osvojivssi visse od 50 odsto glasova, dok u Federaciji i Stranka demokratske akcije i Socijaldemorkatska partija tvrde da su dobile najvisse glasova.
Centralna izborna komisija najavila je da cce potpunije rezultate objaviti u ponedeljak u 21. ccas.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG