Dostupni linkovi

SARAJEVO


Opssti izbori koji ce se odrzati u nedelju posebno su vazni jer oni koji budu izabrani preuzece punu odgovornost za buducnost Bosne i Hercegovine, rekao je visoki predstavnik Kristian Ssvarc Ssiling (Christian Schwarz-Schilling) u obracanju gradjanima.
"Veceras vam se obracam direktno, jer smo dosegnuli kljucnu tacku u razvoju Bosne i Hercegovine i zelim apelovati na svakog od vas da glasa na izborima u nedelju", rekao je visoki predstavnik.
Iako je za sledeccu godinu najavljeno ukidanje institucije visokog predstavnika, Ssvarc Ssiling je naglasio da ce medunarodna zajednica ostati i dalje angazzovana.
On je rekao da ce saradivati s onima koji budu izabrani u nedelju i naglasio kako ce nastaviti delovati kao cuvar Dejtonskoga mirovnog sporazuma.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG