Dostupni linkovi

PODGORICA


Predsednik Pokreta za promene (PZP) Nebojssa Medojevich, koga je policija saslussala zbog navodne utaje poreza, izjavio je danas da uredno izvrssava sve svoje poreske obaveze.
Podgoricki radio Antena M preneo je, medjutim, tvrdnju iz Uprave javnih prihoda u Podgorici da Medojevich kod njih nije registrovan kao poreski obveznik Crne Gore.
Lider PZP-a jucce je saslussan u podgorickoj policiji, na osnovu anonimne prijave za navodnu utaju poreza. Medojevich i njegov advokat Nebojssa Batrichevich su odbacili navode iz anonimne prijave.
Visse politickih stranaka i nevladinih organizacija ocenilo je da je pozivanje Medojevicha na informativni razgovor u policiji, dva dana pre izbora, politiccki motivisano i da to nije trebalo ucciniti.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG