Dostupni linkovi

SARAJEVO


Vreme je da Milorad Dodik, Mladen Ivanić i drugi prestanu da zabavljaju javnost i dovode građane Republike Srpske u zabludu o mogućnosti odrzzavanja referenduma i otcepljenja, poručio je danas predsedavajući Predsedništva BiH Sulejman Tihić povodom učestalih "priča" o referendumu u ovom bh. entitetu. U saopštenju se navodi da referendum nije moguć ni pravno, ni politički, te da je država Bosna i Hercegovina neupitna, kao i njen teritorijalni integritet i međunarodno priznate granice.
"Oni kojima se to ne sviđa, koji još sanjaju propali projekt velike Srbije ili nekakve srpske države u Bosni i Hercegovini, mogu otići negde drugde, ali sa sobom ne mogu poneti ili prisvojiti niti jedan pedalj Bosne i Hercegovine", navodi Tihić.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG