Dostupni linkovi

SARAJEVO


Predsedavajuci Predsednistva BiH Sulejman Tihic smatra da izjave srpskog premijera Vojislava Kostunice, te predsednika i premijera RS Dragana Cavica i Milorada Dodika povodom emitovanja snimaka o navodnom ucescu pripadnika Petog korpusa Armije RBiH u zlocinima tokom akcije "Oluja" predstavljaju direktne pritiske na Tuzilastvo, s ciljem izjedancavanja agresora i zlikovaca sa braniocima BiH.
Tihicc je odbacio svaku optuzbu na racun generala Atifa Dudakovica i Petog korpusa Armije RBiH, koji su, kako je rekao, branili i odbranili svoju zemlju i narod od agresije i unistenja.
"Ukoliko su istinski opredijeljeni za procesuiranje ratnih zlocinaca, neka to dokazu hapsenjem Radovana Karadzica i Ratka Mladica jer ih oni skrivaju i finansiraju vec 11 godina", navodi se u saopsstenju iz Tihiccevog kabineta.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG