Dostupni linkovi

PRESSEVO, BUJANOVAC,MEDVEDJA


Kandidat Demokratske partije Albanaca (DPA) Ragmi Mustafa osvojio je najvisse glasova na lokalnim izborima, koji su u nedelju odrzzani u Pressevu. Prema nepotpunim rezultatima, Mustafa osvojio je 64 odsto glasova. On je bio vrsssilac duzznosti predsednika opsstine od novembra prossle godine, kada je opozvan tadassnji predsednik opsstine, lider
Partije za demokratsko delovanje (PDD) Riza Halimi.
Prema prvim nezvaniccnim rezultatima, na lokalnim izborima u Bujanovcu, sadassnji predsednik opsstine i kandidat PDD-a Nagib Arifi osvojio je 6.667 glasova, dok je kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Svetislav Stojmenovich osvojio 5.676 glasova. Occekuje se da che u Bujanovcu drugi krug lokalnih izbora biti odrzzan za dve nedelje.
Kandidat grupe gradjana "Gornja Jablanica" Slobodan Drasskovich dobio je, prema nezvaniccnim podacima, 50,01 odsto glasova za predsednika opsstine, Medvedja.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG