Dostupni linkovi

ZAGREB


Hrvatska će među prvima, zajedno s EU priznati Crnu Goru, ali se ta država mora odreći svoje uloge u srpskoj agresiji na Hrvatsku, poručio je danas premijer Ivo Sanader sa sjednice Vlade. Ne znači da ćemo zaboraviti prošlost, ali želimo graditi novu budućnost mira i stabilnosti u jugoistočnoj Europi, rekao je Sanader pozdravivši izvinjenje svog crnogorskog kolege Mile Đukanovića Hrvatskoj.
Vlada Republike Hrvatske ocjenjuje referendum o nezavisnosti najznačajnijim trenutkom u modernoj povijesti Crne Gore, kaže se u posebnoj izjavi usvojenoj na današnjoj sjednici Vlade. Rezultati izjašnjavanja potvrđuju opredjeljenje crnogorskih građana za nezavisnost i pozitivna su osnova za dovršetak procesa potpunog državnopravnog osamostaljenja Crne Gore.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

XS
SM
MD
LG