Dostupni linkovi

PODGORICA


Četvorica lidera bloka za Državnu zajednicu zatražili su provjeru preliminarnih rezultata referenduma u Crnoj Gori i ponovno brojanje glasačkih listića na svim izbornim mjestima.
Predrag Bulatović, Predrag Popović, Andrija Mandić i Ranko Kadić priopćili su nakon razgovora sa specijalnim evropskim izaslanikom za crnogorski referendum Miroslavom Lajčakom da je razlog za ovakav potez izjava predsjednika Republičke referendumske komisije Františeka Lipke da ima još 25 tisuća neprebrojanih listića, i naročito da ta činjenica ne može bitno utjecati na krajnji rezultat.
Iz bloka za zajedničku državu također zahtevaju da bude izvršena provjera novoupisanih u biračke spiskove, koji imaju prebivalište u inozemstvu, i utvrdi da li medju njima ima onih sa statusom azilanata.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

XS
SM
MD
LG