Dostupni linkovi

PODGORICA


Crnogorski premijer i lider suverenističkog bloka Milo Ðukanović čestitao je rano jutros građanima Crne Gore državu i poručio da u nezavisnoj Crnoj Gori ne smije i neće biti gubitnika.
Ðukanović je saopštio da je suverenistički blok prebrojao 99 odsto glasačkih listića i da ti podaci pokazuju da je nezavisnost podržalo 55,5 odsto izašlih birača.
Lider Bloka za zajedničku državu Predrag Bulatović saopštio je rano jutros da je da su do sada njihovi aktivisti prebrojali 79 odsto važećih listića i od tog broja 54 odsto glasalo za crnogorsku nezavisnost, a 46 za opstanak Državne zajednice.

BANJALUKA
Predsjednik Vlade RS i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je sinoć da ne vidi razlog zbog kojeg bi se prije oktobarskih izbora nastavili razgovori o ustavnim promjenama u BiH. Dodik je banjalučkoj Alternativnoj televiziji rekao kako se nakon izbora pitanjem ustavnih promjena treba baviti parlamentarna komisija.
  • 16x9 Image

    Lejla Sarić

    Diplomirani žurnalista. U novinarstvu od 1996, a u sarajevskoj redakciji RSE od 2002. kao novinar za radijski program i TV Liberty, te urednik vijesti. Od 2005. godine je urednik i web master internet stranice Radija Slobodna Evropa, a od 2016. regionalni web urednik za Balkanski servis.

XS
SM
MD
LG