Dostupni linkovi

BEOGRAD


Vlada Srbije ogorccena je zbog oruzzanog napada na Srbe u Kosovskoj Mitrovici i trazzi od ssefa UNMIK-a Sorena Jesena-Petersena da saopssti da li che oni koji su poccinili zloccin biti uhapsseni. "Teroristi nekazznjeno pucaju na Srbe, vidimo da se zloccinci ne kazznjavaju i da niko nije odgovoran kada se Srbi ubijaju", navodi se u vladinom saopsstenju.
Jovan Milošević i Jablan Jevtić teško su ranjeni jutros u oružanom napadu u selu Grabovac kod Kosovske Mitrovice. Prema navodima načelnika hirurškog odeljenja u bolnici u Kosovskoj Mitrovici njihovo stanje i dalje je kritično.
Na dvojicu srpskih mladića nepoznate osobe su pucale oko 3.30 ujutro iz automatskog oružja, dok su dežurali na benzinskoj pumpi u selu Grabovac, naseljenom srpskim stanovništvom.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG