Dostupni linkovi

ANKARA


Americcki drzzavni sekretar Kondoliza Rajs izavila je da je Vassington, zabrinut zbog pretnji Irana da che nuklearnu tehnologiju koju razvija, podeliti sa drugim zemljama.
Iranski vrhovni vodja ajatolah Hamenei rekao je u utorak, posle sastanka sa sudanskim predsednikom Omarom al-Bassirom, da je Iran "spreman da podeli iskustvo, znanje i tehnologiju svojih nauccnika sa drugim zemljama".
Zvaniccnici Irana saopsstili su danas i da che Iran prekinuti odnose sa nadzornim organima UN za nuklearnu energiju i ubrzati svoj nuklearni program, u sluccaju uvodjenja medjunarodnih sankcije.
Drzzavni sekretar SAD Kondoliza Rajs, koja optuzzuje Iran da razvija tajni program za izgradnju nuklearnog oruzzja, istakla je da "Iran pretnjama samo produbljuje svoju izolaciju".
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG