Dostupni linkovi

LONDON


Palestinski premijer Ismail Hanijah izjavio je da su Palestinci zamoreni od "rasisticckog pristupa Zapada" bliskoistoccnom konfliktu. U autorskom tekstu koji u petak objavljuje britanski "Gardijan", ssef palestinske vlade navodi da izraelska jednostranost vodi ka konfliktu i pita se "kako zapadne politiccare nije sramota zbog skandalozne
politike dvostrukih arssina".
Zahtevi koje je Zapad postavio Hamasu, ne odnose se i na Izraelce, kazao je Hania, dodajucci da je politika privremenog premijera Ehuda Olmerta, ccija je partija centra Kadima pobedila na izborima u utorak, "unilateralizam koji je recept za konflikt". Palestinski premijer smatra da problem na Bliskom istoku ne predstavlja neka od palestinskih organziacija, vech "uskrachivanje elementarnih prava" Palestincima.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG