Dostupni linkovi

BEOGRAD


Kcherka Slobodna Milossevicha, Marija, ocenila je danas ceremoniju sahrane svog oca kao "skandaloznu" i uputila osstre kritike drugim cclanovima porodice zbog organizacije sahrane. Marija Milossevich (40), koja zzivi u Crnoj Gori, u telefonskoj izjavi agenciji Asossijeted pres rekla je da je prekinula sve kontakte sa ostatkom porodice - majkom Mirjanom i bratom Markom koji zzive u Moskvi.
Ona je kazala da se nigde na svetu ljudi ne sahranjuju u svom dvorisstu, rekla je ona. Slobodan Milossevich sahranjen je jucce u dvorisstu porodiccne kuche u Pozzarevcu, bez prisustva cclanova porodice. Marija Milossevich ranije je najavila da che trazziti da on bude ekshumiran i sahranjen u Crnoj Gori, u Lijevoj Rijeci, odakle je poreklom porodica Milossevich.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG