Dostupni linkovi

BEOGRAD


Kcherka Slobodna Milossevicha, Marija, ocenila je danas ceremoniju sahrane svog oca kao "skandaloznu" i uputila osstre kritike drugim cclanovima porodice zbog organizacije sahrane. Marija Milossevich (40), koja zzivi u Crnoj Gori, u telefonskoj izjavi agenciji Asossijeted pres rekla je da je prekinula sve kontakte sa ostatkom porodice - majkom Mirjanom i bratom Markom koji zzive u Moskvi.
Ona je kazala da se nigde na svetu ljudi se ne sahranjuju u svom dvorisstu, rekla je ona. Slobodan Milossevich sahranjen je jucce u dvorisstu porodiccne kuche u Pozzarevcu, bez prisustva cclanova porodice. Marija Milossevich ranije je najavila da che trazziti da on bude ekshumiran i sahranjen u Crnoj Gori, u Lijevoj Rijeci, odakle je poreklom porodica Milossevich.
"Moj otac je ubijen u Hagu. On je bio zdrav ccovek, iz zdrave porodice, i mogao je da pozzivi joss 20 godina", rekla je Marija.
Ona je, takodje, osstro kritikovala i saradnike svog oca iz Socijalisticcke partije Srbije, koji su stajali pored njegovog kovccega na komemoraciji u Beogradu i na sahrani u Pozzarevcu. "Stomak mi se okretao dok sam gledala njegove neprijatelje pored kovccega, iste one ljude koji su ga napustili kao missevi onog dana kada je uhapssen", rekla je Marija Milossevich.
XS
SM
MD
LG