Dostupni linkovi

KAIRO


Americcki drzzavni sekretar Kondoliza Rajs je izjavila tokom posete Egiptu da Hamas mora da izabere izmedju terorizma i politike. "Ne mozete da jednom nogom budete u taboru sa teroristima a drugom u politicckom. Morate da osudite nasilje, da pokazzete spremnost da posstujete obaveze koje su Palestinci prihvatili u prosslosti u cilju konstruktivnih odnosa sa Izraelom i privrzzenosti miru," kazala je Kondoliza Rajs.
Ona cce posetiti i Saudijsku Arabiju. Rajs cce pozvati arapske saveznike da se obracunaju sa ekstremnim grupama, koje podrzavaju rezim u Teheranu, te da zauzmu ostar stav prema palestinskoj vladi na celu sa Hamasom.

GUINSAUGON
Na filipinskom ostrvu gde je u odronu nestalo jedno celo selo, spasilacke ekipe su prestale da kopaju zemlju koja je zatrpala osnovnu skolu na mestu gde su iznenadno uocili podzemne zvuke dan ranije, te se ponadali da bi ispod moglo biti prezivelih. Radar za otkrivanje podzemnih zvukova, koji je u stanju da dode do gradjevina i do 20 metara dubine, nije nasao nista.
XS
SM
MD
LG