Dostupni linkovi

PODGORICA


Uprava policije Crne Gore saopsstila je da je podnela kriviccne prijave protiv sedam ljudi zbog sumnje da su umessani u ubistvo policijskog zvaniccnika Slavoljuba SSchekicha. Izvesstaj podgoriccke policije je podnet specijalnom drzzavnom
tuzziocu kao dopuna kriviccne prijave, a tim dokumentom su obuhvachena i druga kriviccna dela. U saopsstenju se navodi da je prijava podneta protiv Ljube Bigovicha, Sasse Borete, Alana Kozzara, Ljube Vujadinovicha, Milana Schekicha, Vuka Vulevicha i Danice Vukovich. Slavoljub SSchekich je ubijen 30. avgusta prossle godine u neposrednoj blizini svoje kuche.
U saopsstenju se navodi da su ubistvo Slavoljuba SSchekicha organizovali Bigovich i Boreta, a da su ga kao saizvrssioci poccinili Vujadinovich i SSchekich, dok je Kozzar osumnjiccen za pomaganje, a Vulevich i Vukovich osumnjicceni su za sauccesnisstvo u izvrssenju zloccina.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG