Dostupni linkovi

BEOGRAD


Predsednik Pokreta snaga Srbije (PŠ) Bogoljub Karić ocenio je za beogradski list "Danas" da Vlada Srbije "vodi hajku" protiv njega da bi odvukla pažnju javnosti od afera koje su je pratile i naglasio da su optužbe kojima je proglašen za "veleizdajnika" jednake "pozivu na likvidaciju". Bogoljub Karich je trenutno na Kosovu, a u sredu che prisustvovati glavnoj sednici Odbora PSS-a u Kosovskoj Mitrovici, izjavio je portparol te stranke Dejan Milekovich.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije podnelo je Okružnom državnom tužiocu u Beogradu krivičnu prijavu protiv Žanke Radić, sudije Trgovinskog suda u Beogradu zbog sumnje da je prekršila zakon time što je svojevremeno dozvolila preregistraciju kompanije "BK Trade" braće Karić koja je bila vlasnik Mobtela.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG