Dostupni linkovi

PODGORICA


Crnogorska opozicija nikako ne bi trebalo da prihvati direktan dijalog s vlascu o uslovima organizovanja referenduma, ocenio je izvrsni direktor Grupe za promjene (GZP) Nebojsa Medojevic.
Navodeci kako crnogorskom rezimu “niko ne veruje, jer je umesan u mnoge nezakonite rabote”, on je upitao “kako je moguce razgovarati s vlascu koja ne moze da otkrije ubice urednika najtiraznijih dnevnih novina i prvog policijskog operativca i cciji prvi policajac ucestvuje u kampanji vladajuce koalicije na izborima u Mojkovcu. To nema nigdje u Evropi, osim, mozda, u Bjelorusiji”, kazao je Medojevic beogradskom Glasu javnosti.
On je naglasio se ne mozze optuzivati Srbiju za sve probleme Crne Gore, predstavljajucci je kao neprijateljsku drzavu, a onda joj nuditi savez suverenih drzzava.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG