Dostupni linkovi

BAD RAJHENHAL


Spasilacke ekipe nastavile su u utorak vecce akciju izvlaccenja lica koja se nalaze ispod krova klizalissta koji se srussio u gradu Bad Rajhenhalu. Spasilaccke sluzzbe nastoje da sa velikim massinama razbiju krov. Akcija je u utorak privremeno obustavljena zbog straha da ostaci krova ne povrede prezzivele. Do sada su pronadjena tela 11 osoba od toga 6 dece. Policija je saopsstila da se strahuje da je joss najmanje 4 lica poginulo. Pretpostavlja se da je na klizalisstu bilo oko 50 ljudi u trenutku urussavanja krova pod tezzinom snega u ponedeljak.
Tuzilastvo je otvorilo istragu o mogucem ubistvu iz nehata. Predsjednik bavarske vlade Edmund Stojber je rekao da jos nije dosao trenutak da se razmatra ko je kriv za nesrecu.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG