Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Severna Mitrovica: U incidentu povređena jedna osoba


Policija u Severnoj Mitrovici

U Severnoj Mitrovici sinoć su se dogodila dva incidenta u kojima je povređena jedna osoba i oštećeno jedno vozilo, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

U multietničkom naselju Bošnjačka mahala u Severnoj Mitrovici osoba S.B. je prijavila napad petorice maskiranih lica, nakon čega mu je ukazana lekarska pomoć.

Bojić kaže da je oštećeno lice prepoznalo jednog od učesnika tuče i policija radi na pronalasku identifikovanog lica i preduzimanju daljih zakonskih mera.

U drugom slučaju uhapšeno je šest osoba starosti od 18 do 21 godine. Prema rečima nadležnog tužioca slučaj je okarakterisan kao krivično delo oštećenja pokretne imovine.

Poslati jasnu poruku svima koji žele nasilje i izazivanje nereda: Goran Rakić
Poslati jasnu poruku svima koji žele nasilje i izazivanje nereda: Goran Rakić

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić rekao je za RSE da se nada da će tužilac na pravi način okvalifikovati slučaj, kako bi se poslala jasna poruka svima koji žele nasilje i izazivanje nereda.

On je rekao da prema informacijama kojima raspolaže osumnjičeni nisu imali lična dokumenta, i da to navodi na sumnju da su imali nameru da izazovu incidente.

XS
SM
MD
LG